Plaatsen

25 ruime staanplaatsen naast de boerderij met enkele verharde camperplaatsen aan de zonnige zijde van de boerderij afgeschermd door een groenstrook. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom ( 6 ampère). Ook is een apart veldje met stroomvoorziening aangelegd voor tenten. Schitterend uitzicht op de weilanden en een uitloper van het IJsselmeer, de Purmer Ee.

Sanitair

In 2014 is een volledig nieuw toiletgebouw in de voormalig stal ingericht. Er zijn gescheiden douches en was-cabines (met vloerverwarming) voor de mannen en de vrouwen. In het gebouw bevinden zich naast 2 heren- en 2 damestoiletten, een wasmachine en wasdroger en is een afwasgelegenheid met warm en koud water voor de gasten beschikbaar. Gebruik van sanitair is gratis.

Slechtweeraccomodatie

Boven de stal, waar circa 90 koeien worden gemolken hebben wij een ontspanningsruimte gebouwd met uitzicht op de koeien in de stal. Naast enkele zitgelegenheden zijn ondermeer ook een TV en videospelletjes aanwezig.

Boerderij

Koeien en kalfjes zijn in grote getallen aanwezig op de boerderij. Daarnaast hebben wij ook schapen en lammeren (in het voorjaar). Onze geiten maken het geheel compleet.

Reserveren

Wilt u gezellig bij ons komen kamperen? Wacht dan niet te lang met reserveren, wij hebben maar een bepaald aantal plekken beschikbaar.

Reserveren

Vertrek en aankomst

Inchecken na 13:00
Uitchecken voor 12:00

Deel uw ervaring

Heeft u bij ons gekampeerd? Wij zijn erg benieuwd naar u ervaring.
Via de knop hieronder kunt u uw ervaring delen.

Schrijf een recensie

Locatie

Lagedijk 16
1145 PL Katwoude

Contact

Mobiel Sylvana: +31 6 57 37 40 43
Mobiel Wim: +31 6 12 75 20 64
Email: info@campingkatwoude.nl
(vergeet niet uw telefoonnummer mee te sturen wanneer u een e-mail stuurt)

faciliteiten iconen
zoover